På den vackra Kullahalvön planerar vi att låta bygga 32 välplanerade bostadsrätter.

Projekt Farhult

På den vackra Kullahalvön planerar vi att låta bygga 32 välplanerade bostadsrätter.

Projekt Farhult

Projektet utgörs av fyra tvåvåningshus om totalt 32 bostadsrättslägenheter á 55m² (tvåor). Investeringen är en del av portföljen ’Wictor Real Estate Dividend’, exklusivt förvaltad åt moderbolaget Wictor Family Office, dess ägare och kunder.

Projekttanke

Fastighetsprojektet i den skånska orten Farhult och det pågående projektet ’Solsidan i Mellbystrand’ har en gemensam nämnare: det attraktiva läget längs Sveriges längsta sandstrand. Med närhet till E6:an och Ängelholm flygplats gör fastigheterna sig lämpliga som såväl permanent- som sommarboende; både stockholmare och köpenhamnsbor har redan uttryckt intresse.

Status, mäklare & detaljer

I vecka 47 sändes bygglovsansökan in till Höganäs kommun för behandling. Investerare kommer att uppdateras regelbundet kring processens fortlöpande. Kontrakterad fastighetsmäklare är Mathias Blomberg Hading på Optimal Fastighetsförmedling. I samband med att allt marknadsmaterial är färdigt i begynnelsen av nästa år kommer en enskild hemsida för projektet att lanseras. Där kommer mer detaljerad information finnas att tillgå.

Den 5 augusti 2020 uppmärksammade Helsingborgs Dagblad projektet, vilket kan läsas på denna länk.

KVM BOA:

1760 kvm

Status:

Bygglovsansökan hanteras

Ägarandel:

100%

Antal lägenheter:

32 st.

Spela videoklipp

Vi är måna om att hålla våra investerare uppdaterade kring sina portföljinnehav. Därför uppdateras de kontinuerligt via såväl rörlig bild som fotografier och månadsbrev.

Följ med på en flygtur över projektområdet, filmat under sommaren 2019 och innan byggnationen hade inletts.

Kjell Åke Karlsson,
CEO & medgrundare

Se din portfölj växa – på riktigt.

Excelark, analys och siffror i all ära – men vi sitter inte bara inne på kontoret. Följ med mig under en arbetsdag och besök de olika fastighetsinvesteringarna.

Ivo Skibola
Din personlige guide

Spela videoklipp

Din integritet är vår högsta prioritet

Med ambition att förbättra ditt digitala besök hos oss så använder vi s.k. "cookies". Genom din närvaro accepterar du desamma. Genom att klicka på rubriken ovan kan du läsa mer om såväl dessa som vårt övriga integritetsarbete.