Skip to content

God morgon, Skegrie!

Statusuppdatering, BRF Söderslätt

God morgon, Skegrie!

Statusuppdatering, BRF Söderslätt

Under gårdagen avslutades den andra etappen av projekt BRF Söderslätt – och idag vaknar sju familjer i sina nya hem i vackra Skegrie. Den första december får de nya grannar, då den tredje och sista etappen väntas stå färdig.

Skegrie är ett modernt och tidsenligt boende för familjer som uppskattar en vacker och unik design. Området erbjuder det bästa av två världar: här bor man med närhet till både Trelleborg och Malmö samtidigt som man kan njuta av en lantlig miljö nära naturen.

Totalt byggs 19 eleganta bostadsrättsradhus i två våningsplan på området om 2190 kvadratmeter boyta. Bakom nyproduktionerna står Wictor Property, ett projekteringsbolag som genomför investeringar i hela fastighetskedjan.


Wictor investerar i västkusten
Wictor Property är ett bolag tillhörande Wictorkoncernen och som arbetar uteslutande med projekt i samarbete med Wictor Family Office. I form av en direktinvestering erbjuds våra kunder den exklusiva möjligheten att ta del av bolagets fastighetsportfölj, som bland annat består av projekt Farhult och Solsidan i Mellbystrand.

Wictor Property är huvudsakligen verksamt i Sveriges mellan- och storstäder, med särskilt fokus på västkusten. Portföljen utgörs av flertalet fastighetstyper; Bostadsrättsproduktioner, hyresfastigheter och kommersiella fastigheter, vilket ger en balanserad investeringsmodell. Basen av förvaltningsfastigheter bistår mandatet med stabila kassaflöden, vilka ger finansiellt utrymme att genomföra investeringar i attraktiva nyproduktioner. Dessa utgörs främst av bostäder som med god lönsamhet avyttras till marknaden och därmed genererar portföljens huvudsakliga avkastning.

 

Kontakt: Ivo Skibola, ivo(at)wictorproperty.com, 070-881 24 23