Skip to content

Välkommen till familjen

tra-min

En karriär för den ambitiösa

Wictor Family Office är Sveriges snabbast växande multi-family office med kontor i Stockholm, Malmö och Halmstad. I en bransch som blir allt mer opersonlig står vi fast övertygade om att det personliga mötet, den långsiktiga relationen och ett helhetsansvar är avgörande faktorer för att framgångsrikt förvalta och utveckla förmögenheter.

Våra kunder är förmögna entreprenörer, deras familjer, företag och stiftelser. När de möts av ett problem eller en utmaning – om så finansiell eller juridisk – så är det vårt uppdrag att finna en lösning. Vi är varken en bank, kapital- eller förmögenhetsförvaltare – utan våra kunders bästa vän; ett samtal ifrån en enklare vardag i en komplex värld.

Låter det intressant? Fortsätt då gärna scrolla.

Sara Viktorsson
Grundare

Sara signatur
Spela videoklipp

Bli en del av Wictorfamiljen – vi söker en House Manager

Vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster och befinner oss just nu i en intressant och expansiv fas av vår bolagshistoria. Wictor Family Office utmanar konstant sig själv till att nå nya nivåer av kundupplevelser och söker nu en House Manager för att ansvara för bolagets kommunikation, kundupplevelse och varumärke både fysiskt och digitalt.

Har du en vilja och erfarenhet av att alltid sträva mot det absolut bästa och vet vad som krävs för att leverera service för de absolut mest kräsna av kunder berättar vi gärna mer om tjänsten.

Wictor Family Office har alltid en högskoleexamen som lägsta utbildningsnivå och du bör även för denna tjänsten ha minst några års erfarenhet. Att du byggt denna erfarenhet utanför finansbranschen är inget hinder men vi ser gärna att du arbetat med High End varumärken eller motsvarande inom förstklassiga serviceföretag.

Hos oss finns unika möjligheter att växa inom bolaget: vi arbetar bland annat med privat och institutionell rådgivning, diskretionär och rådgivande kapitalförvaltning, onoterade investeringar och har vårt eget aktiemäkleri.

Låter tjänsten intressant? Fyll i ansökningsformuläret nedan så kontaktar vi dig!