Skip to content

Skegrie (bildspecial)

Inte långt ifrån Trelleborg och Malmö genomför vi projekt Söderslätt i Skegrie. I skrivande stund blir vår vision verklighet; och arbetet är i full gång.

Spela videoklipp

Se projekt Skegrie bli verklighet

Välkommen in!

Entrédörr och yttre förråd. Över entrédörr kommer det att byggas ett golvbjälklag vilken medför tak över entré och en liten sittyta utanför det lilla sovrummet i entréplan.

Jacuzzi? Ja tack!

Från övervåningens balkongdörr kan man blicka ut mot nordöst och se in mot den nya delen av Skegrie, här finns det möjlighet att avnjuta sköna kvällar då vi skapar en balkong om ca 34,9 m2 placerat uppe på carporten; här finns även möjlighet att som tillval välja en jacuzzi för sköna och trevliga kvällar året runt.

Östra gaveln

Även här skapar vi en passage om 5 meter mellan de olika bottenplattorna och lägenheterna.

Grundarbete

Grundarbetet strax innan gjutning av bottenplattan för de sista 6 lägenheterna som planerar att stå klara under Q4 2020.

Snart ett sovrum..

Sovrum i entréplan strax intill entrédörren; här finns bra plats för förvaring såsom garderober och linneskåp.

Vy från söder

En fantastisk altan om 22,9 m2 skapar en harmoni och ett avslappnat lugn för bostadsrättsägarna när de blickar ut över åkermark samtidigt som de avnjuter en kopp morgonkaffe och tar del av morgonsolen. De första 6 lägenheterna har rests till färdig höjd.

Ovanifrån

Håltagningen från övre plan för trappans placering.

Sovrummet på övre plan mot allrum och utgång till carportsterassen.

Spikning av råspont

Vi kommer att ha ett ”Tätt hus”, dvs tak och fönster är isatta, i slutet på V 45 kommer vi dra igång värmen i huset för att dra ut fukten i bottenplattan.

Takkonstruktion och bjälklag.

Signerat

Ivo Skibola
Marketing & Sales, Wictor Property