Skip to content

Säg hej till
vår nya hemsida!

För oss är det personliga mötet fundamentalt. Men ibland stannar man helst hemma. Därför ville vi förbättra upplevelsen av ett digitalt kontorsbesök hos oss.

Vår hemsida har fått ett helt nytt utseende. Ambitionen har varit att förbättra det digitala besöket, men också att ge en bättre insyn i den verksamhet vi bedriver liksom branschen vi är aktiv inom.

Förutom ökad interaktivitet och användarvänlighet så bjuder den på avsevärt mycket mer innehåll än tidigare. Nu kan du dyka ned I ett hav av kvalitativ information om oss, våra tjänster och den bransch vi är verksamma inom.

Nedan följer ett urval av vad som är nytt på wictorfamilyoffice.com. Respektive sida kan besökas genom att klicka på dess beigefärgade rubrik.

Spela videoklipp

Klicka på ovan bild för att se vår introduktionsvideo

Wictors tankar
Vi har blivit med blogg. Den läser du redan nu, varför den uppenbarligen tjänar sitt syfte! Vi har döpt den till ’Wictors tankar’ och syftet är att ge dig full insyn i allt vad allomfattande förmögenhetsförvaltning innebär. Här kommer man att kunna göra ett djupdyk i branschkunskap, nyheter, marknadsanalyser och månadsbrev.

Våra tjänster
I syfte att ge bättre förståelse för vårt erbjudande har vi specificerat ett urval av de tjänster vi tillhandahåller.

Kundevenemang & händelser
Under ‘evenemang’ kan du hålla dig uppdaterad på vad som händer hos oss. Som ett komplement till din personliga inbjudan finns där samtliga, kommande såväl som passerade, kundevenemang – med möjlighet att snabbt och enkelt anmäla ditt intresse till vad som komma ska.

Våra medarbetare
Med möjlighet att segmentera vyn av medarbetare baserat på avdelningar förenklas informationssökandet.

Interaktivt kontaktformulär
Vi har heltidsanställt en robot – som finns tillgänglig dygnet runt!

För den som söker oss har vi gjort det enklare! Beroende på vad ärendet gäller genereras följdfrågor och relevant information. På så vis kan vi snabbare vara den intresserade till hjälp, men också bättre förstå – och därmed tillgodose – det enskilda behovet.

Vill du ha direkt återkoppling så finns vi naturligtvis fortsatt tillgängliga på telefon, e-post och våra tre kontor.

Wictor Property
Intresset för våra fastighetsinvesteringar är onekligen stort! Med anledning av den efterfrågan som identifierats har systerbolaget fått sin egna del av hemsidan. Där summeras såväl avslutade som pågående och framtida projekt.

Wictor Online ser ut och fungerar som tidigare. Plattformen nås fortsatt via det högra hörnet, eller på online.wictorfamilyoffice.com. Månadsbrev kommer fortsatt att sändas per e-post på månatlig basis, men med möjlighet att läsa den generella marknadsanalysen även här.

Har du några frågor, tankar eller förslag om wictorfamilyoffice.com – ta då gärna kontakt med mig.

Philip Syrén
Projektansvarig

Andra inlägg