Skip to content

Global specialistvårdsförsäkring
– nu en del av Wictors erbjudande

Wictor avtalar med Unika om försäkring för specialistvård

Global specialistvårdsförsäkring
– nu en del av Wictors erbjudande

Wictor avtalar med Unika om försäkring för specialistvård

Wictor avtalar med Unika om försäkring för global specialistvård

Genom ett nytt samarbetsavtal kan rådgivare på Wictor Family Office nu erbjuda sina kunder Unika Försäkringars produkt ’Specialistvård Global’ till nettopris.

Specialistvård Global är en försäkring som omfattar medicinsk behandling av kritiska sjukdomstillstånd och ger tillgång till såväl andrahandsutlåtanden som vård utomlands från några av världens främsta specialister inom områden som cancer och hjärt- och kärlsjukdomar.

Philip Syrén, Chief Client Executive på Wictor Family Office beskriver avtalet som ett välkommet komplement till bolagets befintliga tjänsteerbjudande:

– Vi är måna om att ta ett helhetsansvar för våra kunders situation, inte bara finansiellt och juridiskt – utan i alla avseenden. I val av samarbeten är vi mycket selektiva och det känns bra att ha funnit och kunna erbjuda våra kunder den trygghet som försäkringen innebär.

Så fungerar det

Vid händelse av att man diagnostiseras med en allvarlig kritisk sjukdom så upprättar försäkringsbolaget en lista på de ledande medicinska experterna i världen, vilka kommer att bekräfta eller omvärdera diagnosen och rekommendera den bästa möjliga behandlingen som finns tillgänglig i världen för den individuella problematiken. Därefter organiserar de allt som behövs för effektiv och världsledande behandling; bokning av flyg och boende inkluderat, för såväl patient som en utvald person (eller båda föräldrar om ärendet gäller ett barn). 

Wictor Family Office åtnjuter ingen ersättning vid förmedling av försäkringen och kunder betalar således en nettopremie.

– Vilket innebär en ännu lägre kostnad på en redan humant prissatt produkt, avslutar Syrén.

Unika Försäkringar är förmedlare av försäkringar från AXIS Specialty Europe SE, som ägs av det multinationella försäkringsbolaget AXIS Capital.

Läs mer om försäkringen på Unika Försäkringars hemsida

Kontakt: Philip Syrén, philip(at)wictorfamilyoffice.com, 072-080 83 12, eller din rådgivare

Spela videoklipp