Skip to content

Wictor Challenge 2020 senareläggs

Information om den årliga golfturneringen

Wictor Challenge 2020 senareläggs

Information om den årliga golfturneringen

Wictor Challenge 2020 senareläggs

Coronapandemin har kastat om schemat på världens stora golftourer rejält. Så även vad avser vår årliga golfturnering, Wictor Challenge, som i år senareläggs.

Utmaningarna på finansmarknaden är mycket lika de man möter på golfbanan. Båda kräver god förståelse för detaljer, en spelplan och en disciplin i att hålla sig fokuserad genom upp- och nedgångarna som möter en. Likt finansmarknaden möter nu golfvärlden utmaningar.
– Men det är tillfälligt, understryker Maria Klasén som är eventansvarig hos Wictor Family Office.

Client Club-medlemmen som för närvarande innehar den prestigefyllda vandringspokalen kommer nämligen, precis som förra året, att utmanas.
– Däremot går den årliga turneringen inte av stapeln den 4 juni som först planerat, säger Maria Klasén. Vi väljer, med anledning av de rådande omständigheterna, att låta senarelägga evenemanget och återkommer med ett nytt datum.

Så jobbar Wictor mot Corona

Beslutet om att låta senarelägga golftävlingen grundar sig i den övergripande strategi som vår beredskapsgrupp tog ställning till i ett tidigt skede av det nya coronaviruset utveckling.

På Wictor Family Office tar vi oron på största allvar och gör allt i vår makt för att skydda kunder, deras familjer och medarbetare. Vi följer utvecklingen och direktiven samtidigt som vi håller igång all verksamhet – och säkerställer att krisen påverkar dig som kund så lite som möjligt.

Sedan början av mars arbetar så många som möjligt hemifrån samtidigt som vi har minimerat antal fysiska möten och resor. Vi bevakar ständigt utvecklingen, lyssnar till myndigheternas rekommendationer och har dagliga diskussioner och avstämningar, där medarbetare informeras löpande.

Frågor om evenemang(/et): Maria Klasén, maria(at)wictorfamilyoffice.com, 070-240 95 21

Frågor om bolaget och/eller hur vi arbetar mot Covid-19: Philip Syrén, philip(at)wictorfamilyoffice.com, 072-080 83 12